Ga direct naar inhoud

Het Content-DNA model

In elke organisatie zit een goed verhaal. Hoe laat jij dat zien in je content? Past je content bij je organisatie? Creëer een eigen Content-DNA. Download gratis het model.

Wat kan ik met het Content-DNA model?


Wil je als organisatie authentiek overkomen? Dan is het belangrijk om de stijl van je content te laten passen bij het karakter van je organisatie. In het content-DNA model kun je eenvoudig de match maken tussen de eigenschappen van je organisatie (bovenin de cirkel) en de eigenschappen die je als organisatie belangrijk vindt in je content (onderin de cirkel).

De eigenschappen van je organisatie kun je niet kiezen: je organisatie is bijvoorbeeld jong en dynamisch, of het is bijvoorbeeld professioneel. De stijl is product georiënteerd, gericht op technologie of design, of juist klantgericht. Hoe je voice en toon zijn en het ritme van de content is kun je wel kiezen. Warm en menselijk of strak en zakelijk? En afwisselend of voorspelbaar? De uitdaging zit in een combinatie die werkt: klantgericht en menselijk past, maar technologiegericht en warm is een moeilijke combinatie.

Download het nu

Download nu het Content-DNA model en zorg vandaag nog voor content die past bij je organisatie.

Je ontvangt je download direct in je mail als je hiernaast je gegevens invult.