Ga direct naar inhoud

Wij zijn op zoek naar een Senior Projectmanager content- en kanaalstrategie

Durf je het aan je tanden te zetten in het brede werkgebied van content organizing? Waarbinnen je met behulp van scherpe analyses, samen met de klant, de basis voor een contact-, content- of kanaalstrategie uitwerkt. Daarbij is niet alleen naar de kwaliteit kijken belangrijk. Ook de route die informatie en de klant- en bedrijfsprocessen afleggen en op welke plek(ken)alles terechtkomt heeft je aandacht. Samen met klanten zoek je naar oplossingen. Passend bij die ene klant, haar medewerkers en hun markt. De focus van elk project ligt op samenwerken met plezier en je kennis overdragen. Zo hebben de uitdagingen van onze klanten de meeste kans op succes.

Wij willen graag een collega die:

Al een paar jaar actief is, binnen (onderdelen van) het werkgebied content-, kanaalstrategie en medewerker- en klantcontactstrategie.
Slim is, omdat je een universitaire studie op het gebied van communicatie, informatie, media of bedrijfswetenschappen hebt gevolgd.
Pietje precies is, omdat je oog voor detail hebt.
Analytisch is en daardoor altijd het overzicht houdt voor de grote lijnen.
Flexibel is, waardoor je tegen een stootje kan en in staat bent een aantal zaken goed onder controle te houden.
Resultaatgericht is om ‘de dingen’ voor elkaar te krijgen samen met anders mensen.
Leergierig is, zodat je ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet volgt.

Wat vragen en bieden we?

Belangrijk is dat je veel van dit vak weet. Omdat je handiger met social media, websites en voice bent dan de meeste mensen die je kent. En dat niet alleen als gebruiker. Je hebt ook je weerwoord klaar als technisch specialisten je gaan uitleggen hoe het werkt.

Natuurlijk heb je een perfect gevoel voor het vakgebied content. Omdat goede content het belangrijkste wapen is waarover onze klanten beschikken om hun verhalen en boodschappen te vertellen. En je snapt heel goed dat klant- en kenniscommunicatieprocessen (journeys) een belangrijk fundament voor de interactie tussen klant en organisatie zijn. Je weet als geen ander dat deze als een satéprikker dwars door de organisatie prikken: kanaal- en afdelingoverschrijdend.

Natuurlijk moet je heel wat in je mars hebben om in ons team van professionals te passen. Je hoeft echter nog niet alles tot in detail te weten. Je nieuwe collega’s staan te trappelen om je alles van ons vak te leren. De opleidingen die je nog nodig hebt, kan je natuurlijk gewoon volgen.

Werken bij Data Direction staat voor prettig en kameraadschappelijk samenwerken in een inspirerende omgeving. Hoe je carrière verloopt als je bij ons in dienst bent, ligt voor een groot deel aan je eigen ambitie. Ruimte is er volop. Het is aan jou die te benutten.

Meer weten? Neem dan contact op met Erwin Schaapman.