Ga direct naar inhoud

Het ContentLAB

Laat je inspireren door onze blogs en whitepapers, tank kennis tijdens een gratis workshop of boek een incompany training.

Kennissessies

Bekijk onze events en meld je aan

Sinds 1995 heeft Data Direction veel kennis opgebouwd rond het vak Content Organizing. Door voortdurend nieuwe onderwerpen, strategieën, technieken, tools en werkwijzen te lanceren wordt het vak Content Organizing verder gebracht.

Iedereen wordt uitgenodigd en geprikkeld mee te denken en mee te werken aan het professionaliseren van het vak Content Organizing. Een vakgebied dat merk én positionering verbind aan de juiste content, binnen de juiste mix van kanalen. En is gebaseerd op een medewerker- en klantcontactstrategie, passend binnen het DNA van je organisatie.

Op deze manier hebben we een plek gecreëerd waar aandacht is voor het delen van kennis

Via onze sessies in het ContentLAB delen wij graag onze visie, kennis en kunde. Een ContentLAB is geen eenrichtingverkeer; door met elkaar te discussiëren over ervaringen en ontwikkelingen leren deelnemers ook van elkaar. Op deze manier hebben we een plek gecreëerd waar aandacht is voor het delen van kennis en het leren over het vak Content Organizing,