Ga direct naar inhoud

Over ons

Data Direction helpt organisaties regelmaat, samenhang, kwaliteit en effectiviteit in hun content en kanalen te krijgen. Dat doen we omdat we geloven dat goede content en kanalen, organisaties, medewerkers en klanten verbindt en beter laat presteren. Daarom helpen we organisaties hun contentproces en kanalen optimaal in te richten en zo een uniek, aansprekend en consistent verhaal te vertellen: Your content. Connected.


Data Direction is een adviesbureau, we maken zelf geen content, maar helpen organisaties om zelf de content te (laten) ontwikkelen. Data Direction heeft mede door het boek ‘Content Organizing in de Praktijk’ van Atie de Heer (oprichter en directeur Data Direction) een gevestigde naam binnen het vak en het onderwijs.

Jouw profiel

  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau; 
  • Je volgt een studierichting in (online- of content)marketing of communicatie; 
  • Je beheerst het Nederlands uitstekend; 
  • Je hebt een eigen laptop om op te werken; 
  • Je bent een creatieve denker met analytische vermogen; 
  • Je hebt kennis van de programma’s om (bewegend) beeld te kunnen maken/aanpassen; 
  • Je bent ondernemend, een zelfstandige werker en niet bang om vragen te stellen.

Wat bieden we?

Tijdens je stage bij Data Direction kom je voor minimaal vijf maanden terecht in een overzichtelijk team. Je krijgt gezellige en hardwerkende collega’s, in een combinatie van thuis werken met een dagelijkse standup én een bruisende en leuke locatie in de buurt van Den Haag. Je krijgt goede (online) begeleiding en tegelijkertijd ook de ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Het is de uitgelezen kans om veel te leren over het contentvak. Wij werken regelmatig bij opdrachtgevers, voor jou betekent dat veel vrijheid om te werken waar en wanneer jij wilt. We vragen dus ook wel iemand die dat aan kan. Je krijgt een eerlijke stagevergoeding én reiskostenvergoeding.

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met Peter Sparreboom
Mail: peter@datadirection.nl
Telefoon: 06 – 532 717 20

Stuur je motivatie en CV naar Erwin Schaapman:
Mail: erwin@datadirection.nl